Dekk ditt daglige behov for kalsium

Ved å dekke det anbefalte daglige inntaket av kalsium, gir du kroppen et godt utgangspunkt for å opprettholde normale knokler, tenner og muskelfunksjon.

Anbefalt daglig inntak

Anbefalingen for daglig inntak av kalsium er 800 mg for voksne, noe som tilsvarer 2 store appelsiner og 200 g mandler.* Mange tenker at vi får i oss alle byggesteinene kroppen trenger gjennom det vi spiser og drikker, men det har skjedd endringer i spisevanene våre. Noen av de kalsiumkildene som tidligere var en vesentlig del av kostholdet vårt, som for eksempel hel fisk, har i stor grad blitt fjernet uten å ha blitt erstattet med noe tilsvarende.

Viktig for kroppen

Om du har behov for å øke inntaket av kalsium, er det viktig at du tilfører en type kalsium som bidrar til økt beintetthet og beinstyrke. Studier viser at Nøre Marint Kalsium kan vise til 50% bedre beintetthet og beinstyrke sammenlignet med andre typer kalsiumtilskudd.**

Nøre Marint Kalsium består utelukkende av bein fra fersk, norsk laks. Vi er stolte av å tilby et kosttilskudd som er skånsomt og bærekraftig produsert i Norge. Produksjonsprosessen omfatter uthenting av fiskebein, vasking, tørking og mølling – presentert til deg i tablettform, slik at du enkelt og effektivt kan få i deg kalsium hver dag.

Kilder:
**hofsethbiocare.com/…
*matvaretabellen.no/

Mer om marint kalsium

Nyhetsbrev

Vær først ute med å høre om nye produkter, og kampanjer ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt.
Vi sender deg bare nyhetsbrev av og til – og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst.