FamiliePaTur

Derfor bør foreldre og besteforeldre ta kalsium

For å kunne holde følge med de små er det som forelder og besteforelder viktig å ta vare på kroppen. Fra 30 år og oppover spiser kroppen av kalsiumlageret. Derfor er tilskudd viktig for å opprettholde normal skjelett- og muskelfunksjon.

Det eneste som er bedre enn å komme seg opp på fjelltoppen, er å ha noen å dele det med. De små føttene holdt kanskje ledelsen hele veien til topps – eller var det du som motiverte og sørget for at flokken klarte det sammen?

For å fortsette å klare å holde følge med de små er det viktig at du opprettholder en normal skjelett- og muskelfunksjon. Skjelettet fungerer som kroppens kalsiumlager, som bygges opp naturlig frem til du er i slutten av 20-årene. Etter dette vil kalsiumlageret du til nå har bygget opp begynne å brukes. Siden vi hele tiden vil ha kalsiumtap via blant annet urin, ved graviditet og amming, er det ikke like enkelt å få i seg nok kalsium.

Nøre Marint Kalsium er laget for å opprettholde normal skjelett- og muskelfunksjon. For lavt kalsium kan være utfordrende å avdekke, siden tilstanden gir få symptomer. Det anbefales derfor å dekke det ideelle daglige inntaket av kalsium.

Nøre Marint Kalsium er helt rent og bærekraftig produsert av fiskebein fra fersk norsk laks. Dette er samme type kalsium som allerede finnes i kroppen vår.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske