Oppstilling av frukt og en pakke kalsiumtabletter på et bord. Marint Kalsium fra Nøre.

Derfor kjøpte Treningsfrue kalsiumtilskudd til moren sin

Når Camilla Aastorp Andersen begynte med Nøre Marint Kalsium, begynte hun å tenke på andre med behov for tilskuddet. – Mamma var den første jeg tenkte på!

– Hun er i starten av 60-årene, og har vært en del plaget med kroppen. Da tenkte jeg at det er jo aldri for seint å begynne med Nøre Marint Kalsium, og kjøpte henne et abonnement. Hun ble veldig glad!

Camilla forteller videre at moren blir overveldet av alle tilbud og informasjon om ulike kosttilskudd. Det er vanskelig å ta stilling til hva man faktisk trenger og hva som blir overflødig.
– Jeg tror at mamma synes det var fint å få anbefalingen direkte fra meg, som er en troverdig kilde i hennes øyne. Flere burde absolutt snakke med foreldrene sine om Nøre Marint Kalsium, slik at de skjønner at dette er blant de tilskuddene som kan utgjøre en forskjell for hverdagen!

Skjelettet fungerer som kroppens kalsiumlager, som bygges opp naturlig frem til du er i slutten av 20-årene. Etter dette vil kalsiumlageret du til nå har bygget opp begynne å brukes. Derfor kan tilskudd være viktig for å opprettholde normal muskelfunksjon og skjeletthelse. For lavt inntak av kalsium og vitamin D vil føre til at kroppen begynner å tære på skjelettet og bryter ned mer benvev enn den klarer å bygge opp. Det gjør skjelettet vårt mer porøst og utsatt for brudd og skader.

Nøre Marint Kalsium med vitamin D3 består utelukkende av fiskebein fra fersk norsk laks. Vi er stolte av å tilby et kosttilskudd som er skånsomt og bærekraftig produsert i Norge.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske