Fortsett å være aktiv – nå og i fremtiden

Kroppen din skal vare livet ut. Den skal bære deg opp på fjell, støtte deg gjennom sykdom og gi deg energi til både jobb og lek.

For å vedlikeholde aktivitetsnivået i fremtiden er det viktig med kalsium og fysisk aktivitet. For mange er det avgjørende med fjelluft i lungene opp til flere ganger i uka. Andre trenger bare litt ulendt terreng og høyere puls innimellom. I Norge er vi så heldige at det kryr av turmuligheter rundt omtrent hver sving!

Viktig for kroppen, hodet og de rundt deg

Turene du går er viktig for både kroppen, hodet og de rundt deg. For de rundt deg har det best når du selv har det bra. Når du går på disse turene stimulerer du en viktig prosess i skjelettet ditt som heter mikrofrakturer. For å sikre deg en normal skjelett- og muskelfunksjon er det viktig at prosessen knyttet til mikrofrakturer fungerer optimalt. Hver dag får beina og knoklene dine små sprekker og brudd som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen kalsium. 

Mikrofrakturer er altså en viktig prosess for å opprettholde et normalt skjelett, ved å bryte ned og bygge opp igjen. Det er her fysisk aktivitet kommer inn i bildet. For at mikrofrakturer skal oppstå må man være i fysisk aktivitet, og det kan omfatte alt i fra å gå i trapper til å gå fjellturer. Vi anbefaler å følge Helsedirektoratet sin anbefaling, med fysisk aktivitet hver dag, som tilsvarer hurtig gange, i minst 30 minutter hver dag.

Bestill Nøre Marint Kalsium ved å sende SMS med kodeord NØRE til 2229.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske