ViaFerrataLoen

Fysisk aktivitet er godt for skjelett og muskler

Kalsium i seg selv er ikke nok for å bevare normal skjelett- og muskelfunksjon. Du må også være i regelmessig fysisk aktivitet og ha et sunt og variert kosthold.

Ved å dekke det anbefalte daglige inntaket av kalsium, gir du kroppen et godt utgangspunkt for å opprettholde normale knokler, tenner og muskelfunksjon. Siden spisevanene våre er endret, der noen kalsiumkilder har blitt tatt bort, anbefaler vi å supplere med Nøre Marint Kalsium. Marint kalsium finnes i tablettform, slik at du enkelt og effektivt kan få i deg nok kalsium hver eneste dag.

Mikrofrakturer – sunt for skjelettet
For å sikre deg en normal skjelett- og muskelfunksjon er det viktig at prosessen knyttet til mikrofrakturer fungerer optimalt. Her er både fysisk aktivitet og nok kalsium avgjørende. Hver dag får beina og knoklene dine små sprekker og brudd som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen kalsium.

Mikrofrakturer er altså en viktig prosess for å opprettholde et normalt skjelett, ved å bryte ned og bygge opp igjen. Det er her fysisk aktivitet kommer inn i bildet. For at mikrofrakturer skal oppstå må man være i fysisk aktivitet, og det kan omfatte alt i fra å gå i trapper til å gå fjellturer. Vi anbefaler å følge Helsedirektoratet sin anbefaling, med fysisk aktivitet hver dag, som tilsvarer hurtig gange, i minst 30 minutter hver dag.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske