Nærbilde av frokostbord med noen pakker Nøre marint kalsium og en skive med skinke og agurk

Gi barna et sunt forhold til mat

Barn sitt forhold til mat etableres tidlig. Foreldre har en viktig rolle knyttet til å gi barna sunne matvaner, men også å lære de om maten de spiser.

For Camilla, også kjent som Treningsfrue, er det like viktig at sønnene (10 og 11 år) har et godt forhold til mat, som at de spiser sunt og næringsrikt – mesteparten av tiden. For det er det som er nøkkelen: alt med måte. Så lenge familien spiser fornuftig mesteparten av tiden, gjør ikke det noe å skeie ut innimellom, forteller Camilla.

– Det skal sies at favoritten deres ikke er fisk og grønnsaker, men de er flinke til å spise det de får. Vi har alltid kun laget én middag til hele familien, så her i huset spiser alle det samme. Nå forsyner de også seg selv, slik at de lærer å lytte til metthetsfølelsen i større grad, sier Camilla.

Familien har et nyttårsforsett om at guttene skal bidra med én middag i uka hver, noe de gleder seg til. Camilla er overbevist om at det er utelukkende positivt å inkludere barna på kjøkkenet.

– Middagen blir kanskje ikke akkurat som jeg tenkte, og det tar lenger tid – men åh, så gøy de har det! La barna eksperimentere, legg perfeksjonisten i deg til sides. Jeg tror at mat og ernæring blir mer interessant for barna om vi inkluderer de, i tillegg til å fortelle de om næringsstoffer på en måte som er forståelig og relevant for de.

Camilla forteller at sønnene er veldig aktive, og trener blant annet hockey.
– De forstår at de har mer truck på trening visst de har fått i seg næringsrik mat. Jeg prøver å fortelle de hva proteiner, karbohydrater og fett gjør i denne settingen – at de må få i seg en god kombinasjon slik at de har energi nok til å yte maks på treningen!

Et sunt og variert kosthold er viktig, både for liten og stor. For å kunne holde følge med de små, er det som forelder viktig å få i seg tilstrekkelig med blant annet kalsium. Nøre Marint Kalsium er laget for å opprettholde normal muskelfunksjon og skjeletthelse. Ta vare på kroppen din, så du kan leve livet ditt slik du ønsker.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske