Kalsium slik kalsium skal være

I en travel hverdag er det ikke alltid lett å spise sunt og variert. Endringer i kostholdet vårt er en viktig årsak til at mange ikke får i seg nok kalsium.

Tips og anbefalinger drukner i mas og hverdagsstøy. Hva er riktig for deg, hva er riktig for meg. Det er tusen ting å tenke på når du er i butikken for å handle.

Derfor har vi gjort ting litt enklere for deg. Nå kan du velge å abonnere på Nøre Marint Kalsium og få det rett hjem til deg. For uansett kosthold vil kalsium være et viktig kosttilskudd mot benskjørhet og bidra til at du kan gå fremtiden i møte på friske bein.

Nøre Marint Kalsium er et reint beinpulver fra fersk, norsk laks, med naturlig kalsium og kollagen slik at du og kroppen din er sikret best mulig beinstyrke og myke ledd i årene som kommer.

Det positive med fiskebein er at de har de samme byggeklossene som i skjelettet vårt. Vi tar lettere til oss næringsstoffene ved enkelt å tilføre samme type kalsium som naturlig finnes i kroppen vår. En ny studie har vist at Nøre Marint Kalsium er vesentlig bedre til å bygge bein enn andre kalsiumkilder på markedet i dag*.

Derfor ønsker vi i Nøre å gjøre en viktig ting så enkelt som mulig for deg med et abonnement.

– Husk å Nøre!

*Kilder:
hofsethbiocare.com/…

Bestill

Lanseringstilbud! Alle nye kunder får halv pris på første to forsendelser. Bare 169,- for to måneder med kalsium.Marint Kalsium

Hver dag får skjelettet små sprekker og brudd. Å tilføre kroppen kalsium gjennom tilskudd bidrar til å opprettholde og styrke skjelettet. I Nøre bruker vi et naturlig type kalsium som i tillegg er rikt på Collagen type 2 som er godt for leddene.
Naturlig og gjenkjennbart for kroppen
Godt for både skjelett- og leddhelse
100 % norsk
Kun 169,-
per/mnd inkl. porto

Mer om marint kalsium

Nyhetsbrev

Vær først ute med å høre om nye produkter, og kampanjer ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt.
Vi sender deg bare nyhetsbrev av og til – og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst.