Ofte stilte spørsmål

Når får jeg første pakke?

Bestillinger sendes ut to ganger i uka, og normal postgang er 2-5 arbeidsdager.

Hvordan avslutter jeg abonnementet?

For å avslutte ditt abonnement sender du en epost til kundeservice@nore-nutrition.no eller benytte kontaktskjema nederst på denne siden.

Hvordan ankommer bestillingen meg?

Pakkene sendes som vanlig brevpost og vil bli levert rett i din postkasse.

Hvordan benytter jeg angreretten min?

Vedlagt i første forsendelse finner du skjema for angrerett. Skjema kan også finnes her. Følg instruksene spesifisert i skjema for å benytte deg av angreretten.

Hvor stor er pakken?

Boblekonvolutten er C4-størrelse, og passer i de fleste postkasser.

Kan jeg ta for mange tabletter?

Nøre Marint Kalsium inneholder naturlig beinpulver, og er tilsatt vitamin D3. Du kan ikke ta for mye beinpulver, men vitamin D3 som er et tilsatt vitamin har en øvre grense. To tabletter med marint kalsium tilsvarer 20 μg (mikrogram) vitamin D3. Pr mai 2017 er maks dosering av vitamin D3 satt til 80 μg, og du kan derfor fint supplere vitamin D3 fra andre kilder.

Kan jeg ta Nøre Marint Kalsium sammen med andre kosttilskudd?

Ja, to tabletter med marint kalsium tilsvarer 20 μg (mikrogram) vitamin D3. Pr mai 2017 er maks dosering av vitamin D3 satt til 80 μg av norske myndigheter, og du kan derfor fint supplere vitamin D3 fra andre kilder som f.eks. fiskeolje.

Kan jeg bestille et gaveabonnement til noen andre?

Dette er ikke mulig i dagens bestillingsskjema, men send en e-post til kundeservice@nore-nutrition.no, så finner vi en løsning.

Ingen bindingstid?

Nei. Du kan si opp abonnementet når du vil, men vi anbefaler at du opprettholder opptaket av naturlig kalsium livet ut.

Hvem kan ta Nøre Marint Kalsium?

Alle kan ta Nøre Marint Kalsium, sett bort fra barn under 11 år. For barn under 12 år anbefaler vi én tablett daglig på grunn av innholdet av vitamin D3.

Hvem trenger Nøre Marint Kalsium?

Kvinner
Kvinner bør begynne med Nøre Marint Kalsium umiddelbart etter graviditet, eller senest i slutten av 20-årene. Inntaket bør opprettholdes livet ut.

Menn
Mindre aktive menn bør starte inntaket av Nøre Marint Kalsium i 40-års alderen, mens aktive menn kan vente til 50-åra.

Hvordan tar jeg Nøre Marint Kalsium?

Du kan ta Nøre Marint Kalsium når som helst på dagen, men vi anbefaler at du innarbeider en rutine. Start dagen med to tabletter Nøre Marint Kalsium og et kaldt glass vann for en god start på dagen.

Kontakt

Om du ikke finner svar på det du lurer på i seksjonen for Ofte stilte spørsmål, kan du enten sende oss en e-post, ringe eller benytte kontaktskjemaet under.

E-post: kundeservice@nore-nutrition.no
Tlf: 455 02 111