Personvern og cookies

Når du bruker nettsiden vår, bestiller varer fra nettbutikken, mottar vårt nyhetsbrev eller på annen måte er i kontakt med oss, vil Nøre Nutrition AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysningene som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er
Nøre Nutrition AS ved daglig leder. Kontaktinformasjon til oss er:

Adresse: Havnegata 11, 6005 Ålesund
E-post: kundeservice@nore-nutrition.no.
Organisasjonsnummer: 920 475 272

Vi tar personopplysninger på alvor, og alle kundedata oppbevares i henhold til norsk lov, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte kundeservice på kundeservice@nore-nutrition.no.

 

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags personopplysninger samler vi inn

  1. Kjøp fra vår nettbutikk: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg – vi trenger navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse for at vi skal leverer varene til korrekt sted og person.
  2. Sende ut markedsføring, nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet: E-postadresse. Behandlingen skjer på grunnlag av samtykke fra deg. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på linken i e-posten du mottar, eller ved å kontakte kundeservice.
  3. Besvare henvendelser som kommer til oss: Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle andre personopplysninger som måtte komme av henvendelse. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å hjelpe deg med det du lurer på.
  4. For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese hvilke cookies vi bruker, og hvorfor – i punkt 6 på denne siden. Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for å oss å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid ditt personvern ved at vi kun bruker opplysningene til å analysere trender og vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg som enkeltperson.

 

2. Hvem kan vi komme til å dele dine personopplysninger med?
Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering.

Vi bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

Direct House Arendal AS, sin er leverandør av vår web-plattform.

For å administrere betalinger via nettsiden benytter vi oss av Finans2 som leverandør av betalingstjenesten. Finans2 a er ansvarlig for personopplysninger for sin egen behandling av personopplysningene dine, og har separate vilkår som gjelder for dem. Informasjon om deres vilkår og håndtering av personopplysninger finner du i betalingsløsningen på nettsiden vår.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

 

3. Lagringstid
Vi lagrer personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål det er samlet inn for.

Opplysningene oppbevares så lenge det er påkrevd etter norsk lov samt for å kunne hjelpe deg med eventuelle retur- og reklamasjonshenvendelser.

Dersom du har gitt tillatelse til markedsføring via e-post, vil vi lagre dine personopplysninger for dette formålet så lenge vi har ditt samtykke.

 

4. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en forespørsel per e-post til kundeservice@nore-nutrition.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no

 

5. Endringer
Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

 

6. Cookies (informasjonskapsler)

Navn Utløpstid Brukes til
_utma 2 år Lagres for å skille brukere og besksesjoner
_utmb 30 min Brukes til å kalkulere hvor lenge en bruker er på siden.
_utmc Til nettleseren lukkes Brukes for å kalkulere hvor lenge en bruker er på siden.
_utmt 10 min Holder kontroll på forespørsel-frekvensen.
_utmz 6 mnd Lagres for å sjekke hvor brukeren kom fra.
_ga 2 år Brukes for å skille mellom unike, anonyme brukere – og henter inn informasjon om adferd.
_gid 1 dag Brukes for å skille mellom brukere.

 

Håndter informasjonskapsler i din nettleser
www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.