Treningsfrue med ryggen til i Vigelandsparken

Slik får familien en aktiv hverdag

Treningsfrue har noen triks som sørger for at hele familien får en aktiv hverdag! Fysisk aktivitet, samt nok kalsium, bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og skjeletthelse.

En normal skjeletthelse er i sin tur viktig for å holde følge med barna i det lange løp. Her er Treningsfrue sine triks for en aktiv hverdag, for både liten og stor:

1. Først og fremst har vi hverdagsaktiviteten, den er så viktig!
Velg trappa, gå til butikken, skolen og jobb – om det lar seg gjøre. Alt teller. For barna mine er det deilig å starte dagen med frisk luft på vei til skolen, før de skal sitte stille en stund. Om du har barn i barnehage, og denne er på vei til jobben din, kan du starte dagen med å sykle mini til barnehagen. Godt for både liten og stor!

2. Barn liker å bruke kroppen sin av natur – bli inspirert av dem.
Løper de rundt i stua, står på hodet opp etter veggen, klatrer i trær eller spiller fotball i hagen – bli med, da vel! Det er en fantastisk mulighet for både ekstra aktivitet og kvalitetstid.

3. Inkluder barna i dine aktiviteter.
Har du lyst å ta deg en joggetur? Sykkeltur? Fjelltur? Ingen stopper deg. Har du små barn kan du bruke joggevogn, sykkelvogn eller bæremeis. Om de er så gamle at de sykler selv, kan dere enten sykle sammen, eller så kan de sykle ved siden av deg når du jogger – kjempegøy for alle! Fjellturer kan også tilpasses små barneføtter – kanskje turen blir litt kortere og mindre utfordrende, men dere gikk i hvert fall turen.

Hver dag får beina og knoklene dine små sprekker og brudd som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen kalsium.

Nøre Marint Kalsium med vitamin D3 består utelukkende av fiskebein fra fersk norsk laks. Vi er stolte av å tilby et kosttilskudd som er skånsomt og bærekraftig produsert i Norge.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske