Unngå kalsiummangel – dekk ditt anbefalte daglige inntak

For lavt kalsium kan være utfordrende å avdekke, siden tilstanden gir få symptomer. Det anbefales derfor å dekke det ideelle daglige inntaket av kalsium.

På grunn av endringer i spisevanene våre, der noen av de viktigste kalsiumkildene har blitt fjernet uten å ha blitt erstattet med noe tilsvarende, kan flere oppleve mangel av typen kalsium som bidrar til økt beintetthet og beinstyrke.

For lavt kalsium kan være utfordrende å avdekke, siden tilstanden gir få symptomer. Det kan forekomme hos både kvinner og menn, og kan være en medvirkende årsak til beinskjørhet. Det anbefales derfor å dekke det daglige inntaket av kalsium, som er 800 mg for voksne.

Nøre Marint Kalsium består utelukkende av bein fra fersk, norsk laks. Fiskebein har de samme byggeklossene som i skjelettet vårt.

Vi er stolte av å tilby et kosttilskudd som er skånsomt og bærekraftig produsert i Norge. Produksjonsprosessen omfatter uthenting av fiskebein, vasking, tørking og kverning – presentert til deg i tablettform, slik at du enkelt og effektivt kan få i deg kalsium hver dag.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske