Influenser Anja Johansen mat

Begynte med Nøre Marint Kalsium på grunn av graviditet

Anja Hermanrud Johansen (33 år) er en sprudlende tobarnsmor som er like glad i hverdager som helger. Når hun ble gravid ble hun rådet av legen sin til å begynne med kalsiumtilskudd, og valgte da Nøre Marint Kalsium. Ved siden av tid sammen med barna, prioriterer hun og mannen tid med venner, spennende og varierte matopplevelser, og aktiviteter. 

Jeg vil anbefale Nøre Marint Kalsium til alle som blir rådet til å begynne med kalsiumtilskudd! 


I tillegg til Nøre Marint Kalsium, tar Anja Omega 3. Siden hun bare tar kosttilskudd som er anbefalt av legen sin, synes hun at det er enkelt å vite hvilke tilskudd hun faktisk trenger. Legen til Anja anbefalte å fortsette med Nøre Marint Kalsium etter svangerskapet, noe Anja tenker er naturlig. – Jeg planlegger å ta Nøre Marint Kalsium så lenge som nødvendig!

Anja Johansen_Influenser

Kvinner er utsatt for mangel på kalsium

For kvinner er det spesielt to faktorer som spiller inn på behovet for kalsiumtilskudd. Den ene er alderen, og den andre er graviditet og amming.

Under graviditet og amming tilfører du kalsium til barnet via navlestrengen og morsmelken. Da er det viktig å sørge for at du selv får i deg nok kalsium. Om du i tillegg er omkring 30 år – som mange gravide og ammende er – vil du ha et større behov for påfyll av kalsium.

Fra 30 år og oppover spiser kroppen av kalsiumlageret. Skjelettet fungerer som kroppens kalsiumlager, som bygges opp naturlig frem til du er i slutten av 20-årene. Etter dette vil kalsiumlageret du til nå har bygget opp begynne å brukes.

For lavt inntak av kalsium og vitamin D vil føre til at kroppen begynner å tære på skjelettet og bryter ned mer benvev enn den klarer å bygge opp. Det gjør skjelettet vårt mer porøst og utsatt for brudd og skader. Nøre Marint Kalsium med vitamin D3 består utelukkende av fiskebein fra fersk norsk laks.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske