Treningsfrue er ny samarbeidspartner

Flere enn meg som husker vi gnagde på kyllingbrusk og knokler som små? I følge mamma var dette bra for både muskler og skjelett, og hun hadde jo rett. Skjelettet og musklene våre trenger kalsium og vitamin D3 som bidrar til normal muskelfunksjon og skjeletthelse, og i en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å spise så sunt og variert som vi kanskje ønsker. Derfor tar jeg Nøre Marint Kalsium med vitamin D3!

Jeg er veldig stolt av samarbeide med Nøre Marint Kalsium, som er 100% norskt. Produktet er rent beinpulver fra fersk norsk laks som inneholder naturlig kalsium for å bidra til å opprettholde normal skjeletthelse. Jeg liker at produktet er rent, norskt og kortreist, og jeg tar to tabletter hver eneste morgen.

Nøre Marint Kalsium inneholder kalsium og vitamin D3, som bidrar til å opprettholde normale knokler og musklenes normale funksjon. Vitamin D3 hjelper til med opptaket av kalsium som inngår i mineraliseringen av skjelettet.

Sørg for å få dette jevnlig i posten hver måned slik at du kan opprettholde det daglige inntaket. Du kan når som helst velge å si opp avtalen.

Bein og knokler får små sprekker og brudd hvert eneste dag som kalles mikrofrakturer. Disse små skadene svekker skjelettet ditt. For å stimulere prosessen hvor skjelettet bygges opp igjen, trenger kroppen kalsium.

Camilla♥

Denne teksten er hentet fra www.treningsfrue.no

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske