En eske Nøre Marint Kalsium, Treningsfrue sammen med ektemann

Sunne matvaner for hele familien

Camilla Aastorp Andersen, også kjent som Treningsfrue, deler tanker og tips som gjør at sunn og næringsrik mat, som regel, er lystbetont i deres hjem! 

Grandis er lov på en onsdag, og noen ganger blir det Macern etter hockeytrening. Camilla balanserer en hverdag som tobarnsmor, kone, selvstendig næringsdrivende, i tillegg til at alle fire har en aktiv hverdag. Her er hennes tips:

1. Planlegg
Bruk søndagen til å skrive en middagsplan og handleliste. Inkluder gjerne barna i dette, slik at de får bli med å bestemme hva de skal spise. Se gjennom skuffer, kjøleskap og fryser sammen med barna, så lærer de også om hvordan man kan lage mat ut fra det man har.

2. Fellesprosjekt
Selv om hverdagen er hektisk, mener jeg at det er viktig å la barna bidra på kjøkkenet. På denne måten får de sjansen til å oppleve mestring, i tillegg til at de lærer om maten de lager. Du tenker kanskje at dere ikke har tid til dette – dere skal jo rekke både det ene og det andre. Mitt råd: ta deg tid. Dette skal vi bli flinkere til i 2020!

3. Lag fra bunnen av
Vi prøver etter beste evne å lage mest middag fra bunnen av. Da vet du hva som er i maten, og barna lærer mer av å faktisk lage kjøttkakene, istedenfor å åpne en pakke med ferdige kjøttkaker fra butikken. Men, som alltid: begge deler er OK! Jeg lager pastasaus fra bunnen av, men mannen min bruker ferdigpose – gutta spiser begge deler.

Et sunt og variert kosthold er viktig, både for liten og stor. For å kunne holde følge med de små, er det som forelder viktig å få i seg tilstrekkelig med blant annet kalsium. Nøre Marint Kalsium er laget for å opprettholde normal muskelfunksjon og skjeletthelse. Ta vare på kroppen din, så du kan leve livet ditt slik du ønsker.

Bestill kalsium

Her kan du bestille kalsiumtilskudd. Velg den løsningen som passer deg best.

Én og én pakke

Kjøp én pakke om gangen uten noe abonnement – enkelt og greit. Du mottar pakken og en faktura innen to uker.
Kun én pakke – enkelt og greit
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
169,-pr/eske

Månedlig abonnement

Med et månedlig abonnement sender vi deg en ny eske kalsium hver måned, sammen med en faktura.
Vårt mest populære abonnement
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
129,-pr/eske

Årlig abonnement

Betal for et helt år, og motta en ny pakke hver måned. For bare 1188,- pr år får du mest for pengene ved å velge denne løsningen.
Mest for pengene
Trygg betaling med faktura
Ingen binding og gratis frakt
99,-pr/eske